Το Living Postcards Project ξεκίνησε 7 χρόνια πριν σε μια εποχή έντονης οικονομικής κρίσης με σκοπό να συλλέξει σε μια βάση εκείνους τους ταλαντούχους ανθρώπους από τους τομείς του design, της τέχνης, του κοσμήματος, των τοπικών προϊόντων, τους ξενοδόχους και τους μουσικούς.

Το ”νέο πρόσωπο” μας χώρας. Το πιο φωτεινό, το πιο ελπιδοφόρο, το πιο αισιόδοξο, αυτό που δεν ονειρεύεται απλά αλλά πράττει. Στόχος – να δοθεί στήριξη σε όλους εκείνους που αποφάσισαν να πορευτούν με στρατηγική, επιμονή, υπομονή, ηθική και σωστές συνεργασίες σε έναν κόσμο που αλλάζει κάθε μέρα. Αυτούς που μας κάνουν περήφανους ως χώρα συμμετέχοντας σε εκθέσεις του εξωτερικού, που απασχολούν τα media με τις καινοτόμες ιδέες τους, όλους εκείνους που ανατρέπουν την γραφική εικόνα για αυτήν την χώρα.

Γιατί η Ελλάδα δεν είναι ”μόδα”, γιατί η ”μόδα” αλλάζει συνεχώς. Η Ελλάδα είναι μια κλασική αξία φτάνει να την αγαπήσουμε όλοι -λίγο- παραπάνω.
7 χρόνια Living Postcards.
7 χρόνια Ελληνικής δημιουργικότητας.
7 χρόνια στήριξης όλων εκείνων που έκαναν πράξη το όνειρο τους αποδεικνύοντας πως η επιμονή, η στρατηγική, το σωστό marketing και οι πιστοί συνεργάτες κάνουν θαύματα.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2019, 7 δημιουργικοί άνθρωποι από τον χώρο του τουρισμού, της εστίασης, της ελληνικής μόδας, του design, της μουσικής, της ομορφιάς, θα μοιραστούν την δική τους ιστορία με το κοινό. Την επιτυχία, τα λάθη, τις αποτυχίες, το όραμα. Γιατί οι ιστορίες που μοιράζονται μπορούν να μας επηρεάσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η θεματολογία της εκδήλωσης απευθύνεται σε ανθρώπους του επιχειρείν αλλά κι σε εκείνους που επιθυμούν να εμπνευστούν από τις ιστορίες των ομιλητών, τα business tips που θα μοιραστούν μαζί μας, την συνολική τους πορεία. Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό όπως κάθε εκδήλωση της πλατφόρμας Living Postcards.