Το Sauerbraten είναι μία από τις πιο γνωστές παραδοσιακές γερμανικές συνταγές. Πρόκειται για μαριναριστό βοδινό, που σιγομαγειρεύεται σε μια γευστική σάλτσα με ξύδι, κρασί και μπαχαρικά. Ακολουθεί η γενική διαδικασία για να το προετοιμάσετε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
-
Τυρόπιτα πασχαλινή: Μία συνταγή από τον Νικόλα Καρβέλα
2 εβδομάδες ago -
Πασχαλινά τσουρέκια: Συνταγή από τον Νικόλα Καρβέλα
2 εβδομάδες ago -
Σάββατο του Λαζάρου: Η συνταγή για τα παραδοσιακά λαζαράκια
2 εβδομάδες ago