Μακαρόνια τσουχτά: Μία παραδοσιακή συνταγή από τον Νικόλα Καρβέλα

Μακαρόνια τσουχτά

Ο καταξιωμένος σεφ, Νικόλας Καρβέλας έρχεται με μία παραδοσιακή συνταγή που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει, αλλά έχει πλέον έρθει η ώρα.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ σκιουφιχτά μακαρόνια
  • 200 γρ φρέσκο βούτυρο
  • 150 γρ μυζήθρα τριμμένη
  • Αλάτι- πιπέρι
  • 4 αυγά
  • Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα των αυγών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαίρυλιν Ντάμερον – Η 29χρονη Κρητικιά του MasterChef από τη Νέα Υόρκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...