Με ένα εντυπωσιακό επετειακό party η αγαπημένη αλυσίδα καφέ “Il Toto”, γιόρτασε στο κεντρικό υπερσύγχρονο coffee corner της στο ΧαΪδάρι τα 7 σταθερά χρόνια λειτουργίας της και τα 180 καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα. Ο Βασίλης και η Γεωργία Θεοδωρή ιδιοκτήτες του πιο αναπτυσσόμενου ελληνικού καφέ brand της χώρας, υποδέχθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας από το πρωί το απόγευμα, συνεργάτες, επώνυμους καλεσμένους αλλά και λάτρεις του καλού καφέ και γιόρτασαν μαζί τους την ανοδική τους. πορεία. Η βραδιά κορυφώθηκε με την 3D εντυπωσιακή τούρτα, που απεικόνιζε ένα κατάστημα υπογραφής “Il Toto”, τις μουσικές επιλογές του Κώστα Φραγκόλια και το live της ταλαντούχας Ανδρομάχης.

Ο Βασίλης και η Γεωργία Θεοδωρή, πάντα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ατόμων με αναπηρία, στήριξαν, επίσης, τον σύλλογο «ΔΥΑΜΕΑ» – «Δεν υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι», που έχει ως την αγάπη και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στον σκοπό. καθημερινότητα.
Τα Κύρια μέλη τους είναι όλα τα καταστήματα “Il Toto” να διαθέτουν υποδομές για άνετη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία, σε όλους τους χώρους τους, στέλνοντας μηνύματα ισότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης και αναδεικνύοντας την αξία της ένταξης και της ισότητας. Η ίδρυση και Πρόεδρος του σωματείου εθελοντισμού και πράξης «ΔΥΑΜΕΑ», Χρυσούλα – Σύλβια Αντώναρου, έδωσε το «παρών», ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες ως πολύτιμους υποστηρικτές της δράσης του συλλόγου και τους απένειμε τις αντίστοιχες τιμητικές – αναμνητικές πλακέτες μαζί με. εκπροσώπου του. Charity Ambassador της βραδιάς ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία συμβάλλει ενεργά σε δράσεις αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων.
Η εταιρεία “Il Toto” ηγείται του “πέμπτου κύματος καφέ”, που θέλει premium espresso και specialty coffee να συνδυάζονται, προσφέροντας γεύσεις ανώτερης ποιότητας, πολυεπίπεδα αρώματα και ιδιαίτερες ποιότητες. Τα καταστήματα ”Il TOTO” προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία καφέ στη νέα γενιά. Πιστεύουν στην αριστεία και την κυνηγάνε. Διασφαλίζουν ότι οι ποικιλλίες καφέ καλλιεργούνται σε οργανικές φάρμες και προωθούν συστηματικά τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον ποτηριών από μπαμπού σε όλα τα καφεκοπτεία. Διαθέτουν 6 διαφορετικές ποικιλίες καφέ όπου κάθε μία ξεχωρίζει για το μοναδικό της άρωμα και γεύση. Ιδανικές για κάθε γούστο και κάθε στιγμή της ημέρας. Ο καφές της “Il Toto” αποτελεί κομμάτι της δυναμής της. Το δικό της, ξεχωριστό χαρμάνι προέρχεται από ποικιλλίες καφέ από Αιθιοπία, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κώστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ κατά κύριο λόγο. Γιατί δεν είναι απλός καφές….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το υπέροχο μεζεδοπωλείο Ρακάτσι στη Νέα Ιωνία που εντυπωσίασε τον Νίκο Μάνεση