Τα μπιφτέκια μπορεί να είναι ένα εύκολο φαγητό, αλλά υπάρχει τεχνική για να είναι αφράτα και μία τέτοια συνταγή μας δείχνει ο γνωστός σεφ, Νικόλας Καρβέλας.
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
- 400 γρ κιμάς χοιρινός
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 τομάτα φρέσκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή
- 10 φέτες ψωμί του τοστ
- Αλάτι- πιπέρι
- 1/2 μάτσο μαιντανό
- 100 γρ ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ - 1 1/2 κιλό πατάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Χυμό απο 2 λεμόνια
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 200 γρ νερό
- Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ