Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι μετά το πρόβλημά του

Άγιος Έρωτας

Η δραματική σειρά Άγιος Έρωτας έρχεται τη Δευτέρα με το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας και όλα συνδέονται με τον κρυφό σκοπό που έχει η μετακόμιση του Παύλου.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Άγιος Έρωτας τη Δευτέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ BIG BROTHER

Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα της καρδιάς του, έχει επιστρέψει στο σπίτι, υποτίθεται προσωρινά, αλλά με κρυφό σκοπό να κάνει την μόνιμη. Η Σοφία είναι η μόνη που χαίρεται με αυτό το γεγονός, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί ότι η Θάλεια έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι.

Την ίδια δυσκολία έχει να αποδεχτεί και τον δικό της χωρισμό έχοντας φέρει τον Χάρη σε απόγνωση. Εντωμεταξύ, στο μαγαζί του Παύλου, η Χριστίνα οργανώνει τη μεγαλεπήβολη επίδειξη μόδας και δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα.

Την ίδια στιγμή, καταφτάνει στην πόλη μαζί με τη σύζυγο της Άννας, ο καινούργιος ενωμοτάρχης, Νικηφόρος Σαμαρτζής, πιστεύοντας ότι η Στέρνα είναι ένα ήρεμο μέρος με φιλήσυχους κατοίκους.

Το αντίθετο φαίνεται να πιστεύει ο επίτροπος, που έχει έρθει από την Αρχιεπισκοπή για να ερευνήσει τη σχέση μεταξύ του πατρός Νικολάου και της Χλόης, αφού θεωρεί ότι όλοι του λένε ψέματα για το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά, και κάπου πιο μακριά, στο Μαύρο Λιθάρι, τα ψέματα του Αργύρη πλησιάζει η ώρα να αποκαλυφθούν και αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γυμνοί ναύτες από το Βρετανικό αεροπλανοφόρο προκαλούν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων (vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...