Αληθινές ιστορίες

Οι δικές μου αληθινές ιστορίες δεν είναι πολλές, αλλά μία μετά από μία αποτυχημένη σχέση που έκανα και προφανώς κάποιος ήθελε να με γλιτώσει από έναν τέτοιο άνθρωπο.

Γιατί ο πρώην μου, ο οποίος δεν με αγάπησε ποτέ και με πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, έδειξε ποιος είναι μετά τον χωρισμό μας.

Και αυτό γιατί; Μέρες μετά το χωρισμό μας αντί να σκεφτεί τι πήγε στραβά, σε τι έκανε λάθος και εκείνος και οι υποσχέσεις του για γάμο ξεχάστηκαν σε λίγες ώρες εκείνος τι έκανε;

Ανέβαζε φωτογραφίες του και stories στο Instagram ξαπλωμένος γυμνόστηθος στο κρεβάτι του για να προσελκύσει κι άλλους τόσους μαλάκες τσόντες που είχε ήδη στο προφίλ του. Ήταν τέτοιο το κενό μέσα στην ψυχή του που μέσα από ηλικιωμένους κυρίους που θα του έστελναν μηνύματα σαν λιγούρια θα έβρισκε και εκείνος το νόημα σε αυτή τη ζωή! Και μάζευε τέτοιους τύπους στο instagram αφού άλλωστε δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει στη ρηχή ζωή του.

Εγώ τα έβλεπα φυσικά αυτά και στεναχωριόμουν όπως είναι φυσικό! Και έλεγα στην αρχή ότι τα κάνει εκδικητικά για μένα ίσως. Αλλά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο! Τα έκανε γιατί τέτοιος είναι! Ένας άντρας χωρίς καμία ουσία, χωρίς καμία προσωπικότητα που αντί να ασχοληθεί με τον εαυτό του και πως θα βελτιώσει τη ζωή του, παρίστανε την τσόντα influencer.

‘Εφτασε σε τέτοιο σημείο αηδίας που έβγαλε μέχρι και φωτογραφία ξαπλωμένος στον καναπέ δίπλα στο σκυλί και τη γάτα του, έτσι ώστε να φαίνονται τα προσόντα του. Το μόνο θετικό σε αυτή την αηδιαστική εικόνα για έναν άνθρωπο που ένιωσα πράγματα για εκείνον είναι πως λίγο αργότερα την κατέβασε! Ίσως να τον φώτισε κάποιος ή μπορεί έστω και την τελευταία στιγμή να ένιωσε λίγο ντροπή για την κατάντια του.

Το αποκορύφωμα είναι πως μετά από όλα αυτά τον έσβησα! Με στεναχωρούσε να βλέπω την κατάντια ενός ανθρώπου για τον οποίο έκανα όνειρα. Όχι μόνο όνειρα για εμάς, αλλά και για εκείνον έτσι ώστε να είναι πια βασιλιάς.

Έφτιαξε βέβαια ψεύτικο προφίλ ως αρκουδάκι της τσέπης και κοιτούσε τα story μου! Ένας άντρας χωρίς αρχίδια που αντί να παραδεχθεί τα συναισθήματά του και να παλέψει με τους φόβους του, έκανε ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram για να παρακολουθεί εμένα και να δείξει για άλλη μία φορά πόσο τσόντα είναι! Γιατί φυσικά το ψεύτικο προφίλ είχε και το γυμνόστηθο στήθος του.

Η κατάντια του φυσικά θα έχει και συνέχεια αλλά αυτή τη φορά δεν θα είμαι εγώ θεατής. Θα εξαφανιστώ και δεν θα αναζητήσω ποτέ ξανά να δω το οτιδήποτε. Γιατί δεν αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι στη ζωή μας. Κρατήστε τους μακριά και εάν γυρίσουν βεβαιωθείτε ότι έχουν πάρει το μάθημά τους και έχουν αλλάξει ειλικρινά. Αλλιώς πετάξτε τους μέσα στα σκατά εκεί που ανήκουν άλλωστε.

Τσέκαρε κι αυτά: