Μία από τις πιο απλές συνταγές είναι οι γαρίδες σαγανάκι και αυτή τη φορά τις φτιάχνει ο καταξιωμένος σεφ, Νικόλας Καρβέλας.
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ γαρίδες μεγάλες με το κεφάλι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 1 κονσέρβα τομάτα κονκασέ
- 2 φρέσκιες τομάτες
- 2 πρέζες ζάχαρη
- 100 γρ ούζο
- 200 γρ φέτα τριμμένη
- Λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μαίρυλιν Ντάμερον: Η 29χρονη Κρητικιά του MasterChef από τη Νέα Υόρκη