Η γη της ελιάς έρχεται με ένα νέο επεισόδιο την Τρίτη με ένα νέο επεισόδιο και ο Κωνσταντίνος κάνει μία τελευταία νύξη στον Χρήστο για την επένδυση.
Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη στη σειρά Η γη της ελιάς.
Επεισόδιο 133 (Τρίτη 29 Απριλίου στις 21:50)
Η Αρετή κρατάει τον λόγο της και κάνει ένα πολύ ακριβό δώρο στην Κούλα που τη συγκινεί αφάνταστα. Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκεται σε πανικό με το θέμα της Αριάδνης και μόνο ο Τζον βρίσκει τον τρόπο να τον ηρεμήσει. O Κωνσταντίνος κάνει μια τελευταία νύξη στον Χρήστο για την επένδυση που σχεδίαζαν, αλλά αυτός δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να προχωρήσει ενόψει της μετακόμισης του στον Καναδά.
Οι εντάσεις ανάμεσα στην Ιουλία και τον Μάνο συνεχίζονται και ο συνεταιρισμός της οικογένειας με τον Ανδρέα Βαρώτσο δείχνει να περνάει κρίση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν και η Αριάδνη με τον
Παρασκευά βγαίνουν συμβατοί δότες. Όπως είναι η επόμενο, η Αριάδνη αποφασίζει να γίνει δότρια, αλλά ο Κουράκος δεν το δέχεται με τίποτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι συμβαίνει στην Κρήτη – Οι περίεργες ρηγματώσεις στο Ηράκλειο