Ο καταξιωμένος σεφ, Νικόλας Καρβέλας φέρνει μία από τις πιο παραδοσιακές συνταγές όπως είναι αυτή του Κερκυραΐκού σοφρίτο.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσιο νουά κομμένο σε φέτες 1 cm
- 100 γρ ελαιόλαδο
- Αλάτι- πιπέρι
- Αλεύρι για το τηγάνισμα
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ ξύδι
- 100 γρ λευκό κρασί
- 1/2 μάτσο μαιντανό
- 500 γρ νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γυμνοί ναύτες αοπό το Βρετανικό αεροπλανοφόρο προκαλούν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων (vid)