Ο σεφ Νικόλας Καρβέλας, γνωστός για τις γλυκές του εκπλήξεις με έντονο άρωμα παράδοσης, μάς παρουσιάζει μια πρωτότυπη συνταγή που παντρεύει το πασχαλινό τσουρέκι με την ακαταμάχητη υφή του παγωτού. Το αποτέλεσμα; Ένα δροσερό, αρωματικό και απολαυστικό γλυκό!
ΥΛΙΚΑ
- 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
- 400 γρ ζαχαρούχο γάλα
- 500 γρ υποβρύχιο μαστίχα ή βανίλια
- 160 γρ φρέσκο γάλα
- 400 γρ τσουρέκι
- 200 γρ νερό
- 200 γρ ζάχαρη
- 400 γρ πραλίνα σοκολάτας
- 100 γρ αμύγδαλα καβουρδισμένα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παράταση της παράστασης “Για μια ζωή” στη Θεσσαλονίκη μέχρι 18 Μαΐου