Η δραματική σειρά Παιχνίδια Εκδίκησης έρχεται τη Δευτέρα με ένα νέο επεισόδιο και αυτή τη φορά ο Άγης υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο.
Τι θα δούμε στο επεισόδιο τη Δευτέρα στη σειρά Παιχνίδια Εκδίκησης.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30
Επεισόδιο 43
Η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Άγη να πλησιάσει τον γιο τους, αλλά ο Κωστής εξακολουθεί να αρνείται ακόμα και να τον δει. Η Κλέλια κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Διονύση, γιατί φοβάται ότι θα πληγωθεί εάν κι αυτή
τη φορά δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η Χρύσα τη στηρίζει, αλλά επιμένει πως ο Διονύσης πρέπει να το μάθει.
Παράλληλα, η Βάνα κι ο Μάρκος απομακρύνονται όλο και πιο πολύ. Η Μάγια ανησυχεί που βλέπει τη Βάνα συνεχώς θλιμμένη, όμως η Βάνα δεν της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Της λέει πως στενοχωριέται που θα ξαναφύγουν με τον Άγη στο εξωτερικό και πως θέλει να γυρίσουν μόνιμα στην Ελλάδα. Η Μάγια, από την άλλη, δεν θέλει ούτε να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο και φοβάται μήπως ο Άγης της ζητήσει να επιστρέψουν λόγω του γιου του.
Ο Άγης υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και τη Βάνα και πιστεύει ότι ο λόγος είναι η απόφαση του Μάρκου να τον στείλει στην Ισπανία. Ο Διονύσης συμβουλεύει τον Άγη πως πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, αν θέλει να ξανακερδίσει τον Κωστή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η διαμαντένια απονομή και η παρουσίαση του νέου album του APON