Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Βάνα και ο Μάρκος απομακρύνονται πιο πολύ

Παιχνίδια Εκδίκησης

Η δραματική σειρά Παιχνίδια Εκδίκησης έρχεται τη Δευτέρα με ένα νέο επεισόδιο και αυτή τη φορά ο Άγης υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο τη Δευτέρα στη σειρά Παιχνίδια Εκδίκησης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ BIG BROTHER

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30
Επεισόδιο 43

Η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Άγη να πλησιάσει τον γιο τους, αλλά ο Κωστής εξακολουθεί να αρνείται ακόμα και να τον δει. Η Κλέλια κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Διονύση, γιατί φοβάται ότι θα πληγωθεί εάν κι αυτή
τη φορά δεν πάνε καλά τα πράγματα. Η Χρύσα τη στηρίζει, αλλά επιμένει πως ο Διονύσης πρέπει να το μάθει.

Παράλληλα, η Βάνα κι ο Μάρκος απομακρύνονται όλο και πιο πολύ. Η Μάγια ανησυχεί που βλέπει τη Βάνα συνεχώς θλιμμένη, όμως η Βάνα δεν της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Της λέει πως στενοχωριέται που θα ξαναφύγουν με τον Άγη στο εξωτερικό και πως θέλει να γυρίσουν μόνιμα στην Ελλάδα. Η Μάγια, από την άλλη, δεν θέλει ούτε να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο και φοβάται μήπως ο Άγης της ζητήσει να επιστρέψουν λόγω του γιου του.

Ο Άγης υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και τη Βάνα και πιστεύει ότι ο λόγος είναι η απόφαση του Μάρκου να τον στείλει στην Ισπανία. Ο Διονύσης συμβουλεύει τον Άγη πως πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, αν θέλει να ξανακερδίσει τον Κωστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η διαμαντένια απονομή και η παρουσίαση του νέου album του APON

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...