Bridgerton

Μια όμορφη μέρα που έβρεχε, αποφασίσαμε να μπούμε στο Netflix και να δούμε τι υπάρχει έτσι ώστε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε κάτι ενδιαφέρον! Και τσουπ! Εμφανίστηκε η νέα σειρά που ακούσει στο όνομα «Bridgerton».

Η νέα σειρά του Netflix έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές καθώς μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή όπου οι οικογένειες που διαθέτουν ένα υψηλά κοινωνικό στάτους, ετοιμάζουν τα κορίτσια τους για το επόμενο βήμα στη ζωή τους και καλούνται να φορέσουν εντυπωσιακά φορέματα, στενούς κορσέδες και γυαλιστερά παπούτσια με σκοπό να εντυπωσιάσουν τον «γαμπρό» που θα δώσει τα πάντα για να τις κατακτήσει.

Για ποιους λόγους πρέπει να καθίσεις σήμερα σπίτι και να δεις το «Bridgerton» :

#1.Αν είσαι φαν της σειράς «Gossip Girl», θα ενθουσιαστείς καθώς στη σειρά θα «συναντήσεις» την κυρία Whistledown, η οποία αναστατώνει τους πάντες με τα μυστικά που αποκαλύπτει για τα μέλη της υψηλής κοινωνίας.

#2.Υπάρχει ένας έρωτας μεταξύ δυο ανθρώπων, ο οποίος θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει (δε σου λέω τα ονόματα γιατί θα μου πεις πως σου κάνω σποιλ και δεν το θέλω). Είναι ένα ζευγάρι το οποίο μας θυμίζει τα κλασικά «χωρίζω-τα ξαναβρίσκω» και πάει λέγοντας!

#3.Ίντριγκα, ίντριγκα και πάλι ίντριγκα! Δεν πρόκειται για την τύπικαλ σειρά που μας δείχνει εικόνες από το 1813 και πολύ απλά πραγματάκια! Υπάρχει κόσμος που οργανώνει σκευωρίες και όλοι ψάχνουμε να βρούμε ποια είναι η Lady Whistledown!

Τσέκαρε και το trailer:

Τσέκαρε και αυτό: Πρωτοχρονιά 2021: 10 επικές παγίδες του Kevin από το Home Alone