Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν μια παίκτρια η οποία αποβλήθηκε από το Survivor All Star καθώς απαθανατίστηκε σε κάμερα να τρώει τρόφιμα τα οποία ήταν συσκευασμένα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αθλήτρια η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να συνεχίσει όσο θα ήθελε στο παιχνίδι και μίλησε πρώτη φορά για όσα βίωσε στο παιχνίδι στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes”.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:

“Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα. Ο λόγος που μπήκα είναι επειδή ξεκινάω έναν σύλλογο στίβου στη Γλυφάδα, τον οποίο θέλω και να βοηθήσω οικονομικά. Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα στο Survivor All Star. Έχω πάρει αυτό που ήθελα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θέλω να προχωρήσω.Τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίσαμε bullying μέσα στο Survivor. Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν από μόνοι τους την ευκαιρία να κάνουν bullying και κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τον τσαμπουκά”.

Στο παιχνίδι ήταν μια παίκτρια η οποία ήταν αρκετά δυνατή αλλά χαρακτηρίστηκε από πολλούς “βαριά” διότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε κάποια αγωνίσματα.

Ωστόσο, είναι μια αθλήτρια που θέλει να προσφέρει πίσω στον κόσμο και για αυτό το λόγο θέλει να ξεκινήσει να κάνει πράγματα που αφορούν στον αθλητισμό.

Τσέκαρε και αυτά: