Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι Ελληνίδα αθλήτρια η οποία συστήθηκε καλύτερα στο κοινό όταν συμμετείχε στο Survivor 2019 και κατάφερε να κατακτήσει μια από τις υψηλές θέσεις. Πλέον θα την απολαμβάνουμε στο Survivor All Star όπου και αναμένεται να χαρίσει δυνατά run.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To βιογραφικό της Αφροδίτης Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα κατάγεται από την Αθήνα και γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982, άρα είναι 40 ετών. Η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε να ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και είναι δεν άργησε να φτάσει στον υψηλό στόχο τον οποίο είχε θέσει στο άλμα επί κοντώ. Είναι Ολυμπιονίκης και έχει στο ενεργητικό της επτά πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και 8 φορές κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και το 2008.


Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών και Φυσικής Αγωγής στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται σαν προπονήτρια στίβου και personal trainer.

Ήταν μια από τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2019 αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό και είναι αποφασισμένη πλέον να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του Αll Star!

Oι δυο γρήγορες πληροφορίες : 

1.Είναι 40 ετών

2.Είναι Ιχθύς

Η σχέση με τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γνώρισε τον έρωτα στα μάτια του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν περίπου το 2021 και πολλές είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν πως έχουν ήδη συγκατοικήσει και προσπαθούν να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους.

Η βίλα του Ατζούν

Η Αφροδίτη ήταν μια από τις αγαπημένες παίκτριες του Ατζούν Ιλιτζαλί και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξη της την είχε καλέσει στη βίλα του στην Τουρκία.

Είχε δηλώσει πώς έχουν μια ιδιαίτερα σχέση και πώς είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να την πάρει και να τη φιλοξενήσει στη βίλα του όπου και όλα είναι χρυσά μέσα.

Τσέκαρε και αυτά :