Αίρεση

Μέλη που ανήκουν σε αίρεση στην Ινδία επέλεξαν να αποκεφαλίσουν ένα 9χρονο αγόρι καθώς έκαναν ένα τελετουργικό γιατί πίστευαν πώς με αυτό τον τρόπο θα γίνουν πλούσιοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη DailyStar, οι αρχές στην Ινδία έγιναν μάρτυρες μιας αποτρόπαιας δολοφονίας καθώς αντίκρισαν ένα αγόρι αποκεφαλισμένο και το είχαν χρσηιμοποιήσει ως ανθρώπινη θυσία.

Οι αρχές αναφέρουν πως το αγοράκι ανήκε σε μια κοινότητα ιθαγενών και ανακαλύφθηκε το πτώμα του στο κανάλι του Νταμανγκα κοντά στην πόλη Βάπι.

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν στο “Hindu” πως το αγόρι είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στις 29 Δεκεμβρίου και βρέθηκε το άψυχο κορμί του αρκετές μέρες αργότερα.

Το πτώμα του αγοριού εκλέχθηκε από τις ιατροδικαστικές αρχές όπως και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο και φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για τη θυσία.

Η αστυνομία οδηγήθηκε μετά από έρευνα στο βωμό ενώ για τη δολοφονία του έχουν συλληφθεί δυο άνδρες και ένα έφηβο αγόρι που ανήκουν σε μια μυστική αίρεση.

Οι αρχές ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους θυσιάστηκε το παιδί καθώς δεν μπορούν να δεχτούν πώς πρόκειται για μια θυσία με απώτερο σκοπό να γίνουν πλούσιοι οι άνδρες.

Τσέκαρε και αυτά: