Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία Τράικο είναι ένα κορίτσι που κατάφερε να μπει στις οντισιόνς του φετινού GNTM και εντυπωσίασε τους κριτές με την εμφάνιση της και τον τρόπο που περπατά!

 

Η 19χρονη κοπέλα που θυμίζει νεράιδα εξαιτίας των μακριών μαλλιών της που κοκκινίζουν ενώ το περπάτημα της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε με την Αλεξία Τράικο και όταν βγήκε στο πλατό με το μαγιό της, τα επιφωνήματα δε σταματούσαν!

“Ε, βέβαια αγάπη μου. She is ready”, είπε η Βίκυ Καγιά και φαίνεται πώς είναι η πρώτη θαυμάστρια του μοντέλου.

Το μοντέλο πήρε 4 “ναι” και οι κριτές θέλουν να τη δουν μέσα στο σπίτι και μόλις βγήκε από το χώρο δήλωσε τρομερά χαρούμενη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Αλεξία βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι και αναμένεται να εκπλήξει ακόμη περισσότερο τους κριτές αλλά και τους coaches της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

Η Αλεξία είναι ένα νέο κορίτσι, το οποίο όπως είπε στις οντισιόνς δουλεύει τα τελευταία τρία χρόνια μόνη της και δε βρίσκεται σε κάποιο πρακτορείο ενώ το Instagram είναι ο τρόπος της για να δείξει το model attitude που έχει.

Όπως δήλωσε, δε φοβάται να κάνει πράγματα και ότι και αν της δώσει κάποιος, θα το μετατρέψει σε κάτι όμορφο. Κάθεται μπροστά από τον φακό και νιώθει δύναμη ενώ ήθελε από πέρυσι να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό γιατί ήταν κάτω των 18 ετών.

Μάλιστα, θύμωνε όταν έλεγαν τα άλλα μοντέλα πώς δεν μπορούν να κάνουν τις δοκιμασίες.

Τσέκαρε και αυτό : Βασίλισσα Ελισάβετ : Το βίντεο που δείχνει ηλικίες