Αλεξία Τράικο

Το Instagram “μίλησε” και μέσω ενός poll που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του GNTM βγήκε η νικήτρια και δεν είναι άλλη από την Αλεξία Τράικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων που προβλήθηκε στο STAR, τρία κορίτσια κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Η φλογερή κοκκινομάλλα, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Μαρίτα Καθιζιώτη η οποία ήταν εκτός πλατό καθώς νοσεί με κορονοϊό.

Στα social media υπάρχει ένας μικρός αναβρασμός καθώς όλοι θέλουν να μάθουν ποιο θα είναι το κορίτσι που θα φύγει από το παιχνίδι με τη νίκη στα χέρια του και σε ένα poll φάνηκε ποια στηρίζουν!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που παρουσιάζονται στο poll, η Αλεξία Τράικο προηγείται με 64%, η Μαρίτα ακολουθεί με 23% και τελευταία είναι η Βικτώρια με 13%.Έτσι, ο λαός του Instagram “μίλησε” δείχνοντας το κορίτσι που θέλει να δει να κερδίζει!

Τσέκαρε το poll  : 

Αλεξία Τράικο

Και τα τρία κορίτσια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, όμως η Αλεξία ήταν εκείνη που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία για την πασαρέλα της. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς την τελική απόφαση για τη νίκη την έχει ο κόσμος ο οποίος ψήφισε το πρόσωπο το οποίο πιστεύει πώς πρέπει να κερδίσει! Και το φαβορί εξακολουθεί να είναι η κοκκινομάλλα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά!

Η Αλεξία είναι από τα κορίτσια που έχει στηρίξει το κοινό που παρακολούθησε το φετινό ριάλιτι μοντέλων και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πώς μπορεί να απογειώσει πολλά looks σε σχέση με άλλα κορίτσια και πώς αποτελεί ένα υγιές πρότυπο.

Αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν αφού μια είναι η ψηφοφορία που μετρά και που θα καθορίσει το αποτέλεσμα το οποίο και θα αναδείξει το πρόσωπο το οποίο θα δει τη ζωή του να αλλάζει.

Τσέκαρε και αυτά :

Μαρίτα Καθιζιώτη : Εκτός του τελικού το μοντέλο

Γιορτινά look : Οι συμβουλές του Δημήτριου Ορδουλίδη