Άμπερ Χερντ

Η Άμπερ Χερντ ήταν από τις γυναίκες που δέχτηκαν απίστευτο hate από τους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ όταν πραγματοποιήθηκε η πολύκροτη δίκη. Και από ότι φαίνεται, έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ διότι δεν αντέχει άλλο να προσπαθεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί από τη δική της πλευρά.

Η ηθοποιός φέρεται να έχει μετακομίσει στη Μαδρίτη με σκοπό να μεγαλώσει την κορούλα της, Oonagh, την οποία απέκτησε το 2021 μέσω παρένθετης.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Alison Boshoff σε δημοσίευμά της στην Dailymail  ισχυρίζεται πως η ηθοποιός βρίσκεται στην ισπανική πόλη και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μπορώ να αποκαλύψω ότι η Χέρντ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και μετακόμισε αθόρυβα στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη” και επικαλείται τα λόγια στενού φίλου της ηθοποιού ο οποίος της ανέφερε:

“Μιλάει Ισπανικά και είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας την κόρη της μακριά από την δημοσιότητα”. 

Η Άμπερ Χερντ πούλησε την έπαυλη που είχε στο Yucca Valey στην περιοχή της Καλιφόρνια το 2022 για 1,1 εκατομμύρια δολάρια και ο φίλος της αναφέρει :

“Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει όταν έρθει η ώρα και το κατάλληλο πρότζεκτ”. 

Η Ισπανία είναι μια χώρα την οποία αγαπά πολύ η ηθοποιός και από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια γρήγορη επιστροφή στην Αμερική.

Τσέκαρε και αυτά: