Άμστερνταμ

Η χρήση της μαριχουάνας στο Άμστερνταμ είναι πολλά χρόνια τώρα νόμιμη σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά από ότι φαίνεται, οι αρχές θέλουν να διακόψουν αυτή τη συνήθεια διότι θεωρούν πως βλάπτει τον τουρισμό και τους κατοίκους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε πολλές πόλεις της Ευρώπης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα η χρήση κάνναβης σε κάποιον δημόσιο χώρο αλλά στη συγκεκριμένη πόλη δεν υπληρχαν θέματα! Μέχρι πρότινος!

Κάθε χρόνο στα “Κόκκινα Φανάρια” – μια από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης – χιλιάδες είναι οι τουρίστες που κάνουν την εμφάνιση τους έτσι ώστε να “γευτούν” από κοντά τις χαρές της φύσης αλλά οι αρχές θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα διότι θεωρούν πως δημιουργούνται παράλογες συμπεριφορές και προκαλούνται προβλήματα!

Πολλοί είναι οι κάτοικοι στο Άμστερνταμ που έχουν παραπονεθεί για τη συμπεριφορά των τουριστών όταν κάνουν χρήση κάνναβης και πιστεύουν πως πρέπει να αλλάξει κάτι διότι δε θα την ανεχτούν άλλο αυτή τη συμπεριφορά.

Οι αρχές προχώρησαν στην αλλαγή και από την περιοχή των “Κόκκινων Φαναριών” δε θα μπορεί κάποιος να κάνει χρήση της μαριχουάνας και έτσι οι εργάτριες του σεξ που βρίσκονται στα σπίτια θα φεύγουν νωρίτερα!

Οι ώρες που θα λειτουργούν τα καφέ και τα εστιατόρια αλλάζουν για να μπορούν και οι κάτοικοι να βρουν την ηρεμία τους!

Τσέκαρε και αυτά: