Ανάφη

Ένας προορισμός ο οποίος είναι συγκλονιστικός και δύσκολα έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε τα μέρη που θέλουμε να πάμε διακοπές είναι η Ανάφη. Και αν πας φέτος, θα πάθεις πλάκα με τις ομορφιές που διαθέτει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γείτονας της Σαντορίνης, είναι ένα μέρος το οποίο δεν έχει ανάγκη από εντυπωσιακά οικήματα και τρελή διαφήμιση για να εντυπωσιάσει εκείνον που θα την επιλέξει.

Διαθέτει μοναδικές ομορφιές και θεωρείται ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων! Μπορείς να βρεθείς με πλοίο από τον Πειραιά, με πλοίο από την Σαντορίνη και την Ιό και την Πάρο.

Στη Χώρα θα βρεις έναν παραδοσιακό οικισμό ο οποίος είναι αμφιθεατρικός και οι ελάχιστοι κάτοικοι φροντίζουν να κρατούν το νησί σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Στην Ανάφη θα συναντήσεις ναούς όπως είναι αυτός του Αγίου Χαραλάμπους, των Αγίων Αναργύρων, του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Νικολάου και άλλους πολλούς.

Οι παραλίες στο νησί είναι απλά μοναδικές! Η παραλία Λιβοσκοπός είναι στο βόρειο τμήμα τον νησιού και είναι ιδανική για βουτιές, το Κλεισίδι είναι η πιο γνωστή παραλία καθώς είναι μεγάλη και πλατιά και μπορείς να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου ενώ ο Μέγας Ποταμός είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσεις τη θέα της θάλασσας η οποία πολώνεται κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Tα μαγαζάκια του νησιού είναι ιδανικά για χαλαρές βραδιές με ουζάκι και τσίπουρο ενώ θα απολαύσεις απλούς μεζέδες οι οποίοι είναι πεντανόστιμοι.

Η “απλή” Ανάφη μπορεί να μην διαθέτει υπερπολυτελείς βίλες, αλλά σίγουρα διαθέτει πολυτέλεια σε τοπία και όμορφες στιγμές ηρεμίας!

Τσέκαρε και αυτά: