Ανασκόπηση 2022

Ανασκόπηση 2022 : Η χρονιά αυτή ήταν άκρως ιδιαίτερη και πολλά ήταν τα στενάχωρα γεγονότα τα οποία αποκαλύφθηκαν ή είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια να γίνονται, και δεν μπορούμε να πούμε πώς ήταν μια φοβερή χρονιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 2022 ήταν μια χρονιά που περιείχε πολλά στενάχωρα γεγονότα και οι συντάκτες του citynow.gr αποφάσισαν να σας αποκαλύψουν ποια ήταν αυτά που τους τάραξαν και σίγουρα θα τάραξαν και εσένα!

#1. Θάνατος Βασίλισσας Ελισάβετ

Η μονάρχης της Βρετανίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 και όλος ο πλανήτης βυθίστηκε στη θλίψη, καθώς ήταν ένα πρόσωπο το οποίο έχαιρε της εκτίμησης σχεδόν όλων.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μια γυναίκα που ανέβηκε στο βρετανικό θρόνο προσπαθώντας να έχει πάνω από όλα το “Στέμμα” και να προστατέψει τη μοναρχία με το μόνο μοναδικό τρόπο που ήξερε.

Η ανακοίνωση του θανάτου της έγινε από τον Χίου Έντουαρντς στις 18:31 στο BBC και ο θάνατος της οφείλεται σε φυσικά αίτια.

Ο κόσμος πάγωσε στο άκουσμα της είδησης και πλήθος κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το παλάτι για να θρηνήσει! Ουρές δημιουργήθηκαν για να προσκυνήσουν τη σορό της, και η βασιλική οικογένεια έχασε ένα πολύτιμο μέλος.

Στα social media έγινε χαμός και το παλάτι έλαβε περισσότερα από 50.000 γράμματα όπου ο κόσμος εξέφραζε τα συλλυπητήρια του,

#2. Πόλεμος στην Ουκρανία 

Στις 24 Φεβρουαρίου ο Βλάντιμιρ Πούτιν αποφάσισε πώς ήρθε η στιγμή να εκπληρώσει όσα λένε οι προφητείες και να εισβάλλει στην Ουκρανία σκορπίζοντας τον θάνατο σε πόλεις οι οποίες ζούσαν πολύ ειρηνικά. Οι στρατιώτες του Ρώσου προέδρου μπήκαν στη χώρα με το “έτσι θέλω” και προκάλεσαν πανικό. Χιλιάδες κόσμος έμεινε σε καταφύγια και μένει ακόμη, πολλοί προσπάθησαν να διαφύγουν σε άλλες χώρες και οι σειρήνες στο Κιέβο δε σταματούσαν να ηχούν.

Είναι ένα γεγονός το οποίο προκαλεί τεράστια ταραχή καθώς κάποιοι θεωρούν πως είναι προάγγελος ενός μεγαλύτερου πολέμου, αυτού του Γ’ Παγκόσμιου και κανείς μας δε φανταζόταν πώς θα φτάσει η στιγμή που η ανθρωπότητα θα απειλείται ξανά από πυρηνικά.

#3. Κιβωτός του Κόσμου 

Η ελληνική κοινωνία “πάγωσε” τον Νοέμβριο του 2022 όταν είδε να καταρρέει το προπύργιο της ηθικής που ονομάζεται “Κιβωτός του Κόσμου”. Καταγγελίες για ασέλγεια, οικονομικοί έλεγχοι καθώς υπήρχαν οι υπόνοιες για ξέπλυμα μαύρους χρήματος, λογαριασμοί γεμάτοι χρήματα που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για τις διασκεδάσεις κάποιων και για μια ακόμη φορά, παιδιά εκτεθειμένα σε κάτι απαράδεκτο.

Ο πατέρας Αντώνιος, μια φιγούρα που όλοι είχα αγαπήσει, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα καθώς υπάρχουν καταγγελίες που τον αφορούν άμεσα ενώ ο “αφορισμός” της γυναίκας του από το διοικητικό συμβούλιο έδωσε τη δυνατότητα στις αρχές να εισχωρήσουν ακόμη πιο βαθιά στις “τσέπες” τους και να ανακαλύψουν πολλά πράγματα τα οποία προκαλούν μεγάλη στεναχώρια.

#4. Ίλιον 

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022, ένα πολύ σκοτεινό και τραγικό γεγονός κατάφερε να κάνει την καρδιά μας “ματώσει”. Ένα 15χρονο παιδί στο Ίλιον δέχτηκε την απαράδεκτη, αποτρόπαιη και κτηνώδη συμπεριφορά ανήλικων συμμαθητών οι οποίοι θεώρησαν πώς έπρεπε να το βιάσουν πολλάκις για να νιώσουν ισχυροί.

Ευτυχώς, το παιδί βρήκε το κουράγιο να μιλήσει και οι ανήλικοι βρίσκονται προφυλακισμένοι. Μάλιστα, είχε και θεατές το δράμα που βίωνε καθώς φέρεται να εμπλέκονται και ανήλικα κορίτσια στην κτηνώδη υπόθεση.

Σαν να μην έφταναν όλα τα μαρτύρια που βίωνε το παιδί, οι νταήδες και βιαστές του, γιατί αυτό είναι ασχέτως ηλικίας – και δεν μπορεί να πει κάποιες εν έχει 2022 πάμε στο 2023 πώς δεν γνωρίζουν τα παιδιά ηλικίας 15 ετών τι σημαίνει βιασμός – κρατούσαν και ντοκούμενα στα κινητά τους. Με τον ανήλικο θύμα μιας αποτρόπαιας βίαιης επίθεσης να φωνάζει πως πονάει…

Ας ελπίσουμε πώς η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα!

Τσέκαρε και αυτά :

Πρωτοχρονιά 2023 : Τα κοκτέιλ με σαμπάνια

Δίπλωμα οδήγησης : Που να κάνεις τεστ