Αναστασία Τσιλιμπίου

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night show” η ηθοποιός με το “αγγελικό πρόσωπο”, Αναστασία Τσιλιμπίου και μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά “Αυτή η Νύχτα μένει” και τη συγκλονιστική σκηνή του βιασμού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα λουλουδένιο outfit και μίλησε για τη ζωή της στο χώρο της υποκριτικής, η οποία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία καθώς συμμετείχε στη σειρά “Το άγγιγμα ενός αγγέλου” και στη σειρά “Το νησί”.

“Ήμουν 10 χρονών στη σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου”. Έπαιζα την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη. Αν το παιδί μπαίνει με αγάπη από την αρχή για αυτό που θα κάνει, προφανώς και επηρεάζει αλλά είχα χρόνια που έλεγα ότι ήθελα για χόμπι την υποκριτική. Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος και στο Λύκειο συνειδητοποίησα ότι η υποκριτική μου αρέσει. Από το “Νησί” θυμάμαι πόσο αφοσιωμένοι ήταν όλοι. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έβαλε τον “σπόρο” να γίνω ηθοποιός”.

Καθώς μεγάλωνε, δεχόταν πολλές προτάσεις για να παίξει και σε άλλες σειρές, αλλά όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να μεταβεί στην Τουρκία για να παίξει σε πολύ γνωστή σειρά και ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εκείνη! Ανέφερε πως δεν έζησε κανέναν ρατσισμό στην Τουρκία και πως πέρασε πολύ όμορφα για όσο διάστημα έμεινε εκεί.

Ο ρόλος στη σειρά “Αυτή η Νύχτα μένει”

Η Αναστασία Τσιλιμπίου υποδύεται τη Μύρτων στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει” και μιλά για τη συγκλονιστική στιγμή του βιασμού, η οποία την έκανε να ψάξει ακόμη περισσότερο για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο με το τόσο σοβαρό ζήτημα!

“Όταν πήραμε τους ρόλους ήξερα απλά ότι κάνω την Μυρτώ, την λουλουδού που παλεύει για τη ζωή της. Μόλις μου είπαν τι παθαίνει, μου ήρθαν τόσες απορίες και ήθελα να μπω στα παπούτσια του ρόλου. Η Μυρτώ δεν ήθελε να πει στον πατέρα της για τον βιασμό της για να μην τον πληγώσει. Όταν μπήκα στη διαδικασία να κάνω έρευνα, κατάλαβα πόσο άγνοια είχα. Η Μυρτώ είχε ανθρώπους δίπλα της να τη φροντίζουν, αλλά σκεφτόμουν κάθε φορά που έκανα αυτές τις σκηνές πόσα κορίτσια και αγόρια που δεν έχουν αυτό το χέρι και την αγκαλιά να τους βοηθήσουν”. 

Τσέκαρε και αυτά: