Άννα Βίσση

H “απόλυτη” Άννα Βίσση έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να διατηρήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της αλλά επιλέγει να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα κουρέματα για να ανανεώνεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αφού την είδαμε με ένα κοντό καρέ στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Κύπρο στο πλαίσιο των νέων συναυλιών που θα κάνει για τα χρόνια καριέρας στο τραγούδι, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να ασχοληθεί με την εμφάνιση της!

Η Άννα Βίσση κάθισε στην καρέκλα του κομμωτή, Πάνου Παπανδριανού και εκείνος δημιούργησε ελαφριές αφέλειες στα μαλλιά της οι οποίες ταιριάζουν πολύ με το vibe της το οποίο είναι sexy και παράλληλα ροκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Η αλήθεια είναι πως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν επιλέγουν πολλές γυναίκες να κόψουν αφέλειες στα μαλλάκια τους λόγω της ζέστης και επειδή είναι ένα κούρεμα το οποίο χρειάζεται κάποιου είδους styling!

Ωστόσο δεν είναι απαγορευτικές και μπορείς να τις δοκιμάσεις και εσύ εφόσον κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις με τον κομμωτή σου ή την κομμώτρια σου για να βρεις το look που θα σου ταιριάξει καλύτερα!

Κάνε μια βόλτα στο κομμωτήριο και επέλεξε κάτι νέο για τα μαλλιά σου!

Tσέκαρε και αυτά: