Annihilation

Το Annihilation είναι μια ταινία ψυχολογικού τρόμου επιστημονικής φαντασίας του 2018 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Alex Garland, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jeff VanderMeer του 2014.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πρωταγωνιστούν οι Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny και Oscar Isaac. Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών που εισέρχονται στο “The Shimmer”, μια μυστηριώδη ζώνη καραντίνας με μεταλλαγμένα φυτά και ζώα που προκαλείται από μια εξωγήινη παρουσία.

Η καθηγήτρια κυτταρικής βιολογίας και πρώην στρατιώτης του αμερικανικού στρατού Λένα βρίσκεται υπό ανάκριση. Συμμετείχε σε μια αποστολή σε μια ανώμαλη ζώνη γνωστή ως “Shimmer”, αλλά ήταν η μόνη που επέστρεψε.

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας:

Η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών από την Paramount Pictures στις 23 Φεβρουαρίου 2018 και στην Κίνα στις 13 Απριλίου, ενώ το Annihilation κυκλοφόρησε ψηφιακά από το Netflix σε πολλές άλλες χώρες στις 12 Μαρτίου 2018. Έλαβε θετικές κριτικές από τους κριτικούς και το κοινό, και συγκέντρωσε 43 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Σύμφωνα με το περιοδικό Empire, η ταινία πραγματεύεται “την κατάθλιψη, τη θλίψη και την ανθρώπινη τάση για αυτοκαταστροφή”.

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story