Αντικαπνιστικός νόμος

Αντικαπνιστικός νόμος : Απάντηση στον Θάνο Πλεύρη έδωσε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή  καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη με τσιγάρο .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο υπουργός Υγείας με μια ανάρτηση του στο Twitter ανέφερε πώς αντικαπνιστικός νόμος θα πρέπει να τηρείτε και πώς θα επιβληθεί πρόστιμο σε όσους δε συμμορφώνονται με αυτόν.

το νυχτερινό κέντρο θέλησε να απαντήσει μέσω Instagram για το περιστατικό λέγοντας:

“Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης”.

 

Tσέκαρε την ανάρτηση:

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές και δεν αποκλείεται να γίνουν έλεγχοι τις επόμενες μέρες.

 

Tσέκαρε και αυτά :

Καλάβρυτα : Γέμισαν κόσμο τα Χριστούγεννα

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις κοκίτο