Αντικαπνιστικός νόμος

O Bασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και εκεί φαίνεται πως ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο γνωστός ηθοποιός απαθανατίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η καλή του και μια φωτογραφία όπου κρατά ένα τσιγάρο έχει γίνει viral και υπέπεσε στην αντίληψη του υπουργού Υγείας, κ.Θάνου Πλεύρη.

Ο αντικαπνιστικός νόμος ήρθε ξανά στο προσκήνιο, παρά το γεγονός πως σε πολλά μαγαζιά δεν τηρείται και στα νυχτερινά κέντρα υπάρχουν πολλά τασάκια τα οποία εμφανίζονται ως δια μαγείας και μπορεί κάποιος να καπνίσει.

Ο Θάνος Πλεύρης βλέποντας την εικόνα έκανε μια ανάρτηση όπου γράφει τα εξής :

“Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ”.

Τσέκαρε το tweet του Θάνου Πλεύρη:

Ο υπουργός Υγείας θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα έτσι ώστε να σταματήσουν αυτού του είδους οι παραβάσεις, καθώς υπάρχει νόμος ο οποίος αναφέρει πως απαγορεύεται η χρήση τσιγάρου σε χώρους κλειστούς!

Τσέκαρε και αυτά :

The Crown : Η σκηνή που “πάγωσε” τους ηθοποιούς

Πόκεμον : Ποια θα αφανίζαν οι χρήστες του Reddit