Απεργίες στα αεροδρόμια

Απεργίες στα αεροδρόμια : Στη Βρετανία επικρατεί αναβρασμός καθώς οι εργαζόμενοι στους χώρους όπου προσγειώνονται τα αεροπλάνα αλλά και υπάλληλοι στα γραφεία των αερολιμένων, θα απεργήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι επιβάτες που έχουν σκοπό να βγουν εκτός Βρετανίας για τα Χριστούγεννα ή να ταξιδέψουν προς το Ηνωμένο Βασίλειο, ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με προβλήματα γιατί οι απεργίες που κανονίζουν οι εργαζόμενοι θα δυσκολέψουν τις μετακινήσεις.

Η βρετανική κυβέρνηση ζητά από τον κόσμο να οργανώσει εκ νέου τα σχέδια του, αλλά πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι γιατί έχουν κανονίσει τις άδειες τους και δουλειές που δε γίνεται να αναβληθούν.

Όσοι εργάζονται στη συνοριοφυλακή αναμένεται να απεργήσουν από τις 23 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, και από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα πιο γνωστά αεροδρόμια της Βρετανίας θα επηρεαστούν όπως το Χίθροου, του Μάντσεστερ, του Γκάτγουικ, του Μπέρμιγχαμ, του Κάρντιφ της Γλασκώβης.

Η βρετανική κυβέρνηση θέλοντας να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα το οποίο αναμένεται να δημιουργηθεί, θα βγάλει μέλη του στρατού στα αεροδρόμια για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν κόσμο και να μη δημιουργηθούν πολλές εντάσεις, αφού οι ταξιδιώτες έχουν ήδη αγανακτήσει αρκετά με το χάος που προκαλείται στους αερολιμένες!

Να προσέχεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Πάντα : Πληρώνονται για να τα αγκαλιάζουν

Κακοποίηση ζώων : Ο σκύλος που βάφτηκε πράσινος