Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μην μπήκε στο Survivor All Star – προς απογοήτευση πολλών – αλλά παρακολουθεί κάποια πράγματα και έχει άποψη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην παίκτης που κατάφερε να φτάσει στον τελικό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και στην τοποθέτηση του Σπύρου Μαρτίκα σχετικά με την “στρατηγική του κακομοίρη” που είπε πως έχει ο Νίκος Μπάρτζης, είχε να πει κάποια πράγματα!

“Τη στρατηγική του που 6 μήνες πέρυσι και 6 μήνες φέτος ήταν να αποδυναμώνει παίκτες με τα λεγόμενα του γιατί με άλλον τρόπο δεν μπορούσε δεν είναι η στρατηγική του καημένου; Του ανήμπορου αγωνιστικά να κάνει κάτι παραπάνω αλλά θα τους πολεμήσω εξωαγωνιστικά. Αυτή είναι η στρατηγική του κακομοίρη και όχι η άλλη”. 

Παράλληλα, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε πως στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης βλέπει τους Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κωνσταντίνος Βασάλο, Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη! Και αυτό προκαλεί εντύπωση γιατί αφήνει απέξω τους Μάριο Πρίαμο και Νίκο Μπάρτζη οι οποίοι είναι δυο πολύ δυνατοί παίκτες οι οποίοι έχουν το δικό τους κοινό!

Πολλά θα συμβούν, πολλές θα είναι οι ανατροπές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξέρουμε τον Ιούλιο ποιος θα κερδίσει!

Τσέκαρε και αυτά: