Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι επίσημα μια από τις γυναίκες που θα βρεθούν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου για να λάβει μέρος στο Survivor All Star και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με την απόφαση της να παλέψει για μια ακόμη φορά για τη νίκη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κορίτσι μας χάρισε απίστευτες στιγμές ενώ ήταν στο περσινό Survivor και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε πως πρέπει να βρίσκεται στο All Star καθώς έφτασε πολύ κοντά στη νίκη αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει το μεγάλο έπαθλο.

Ωστόσο, οι σκέψεις ήταν πολλές διότι για μια ακόμη φορά θα πρέπει να αφήσει αγαπημένα της πρόσωπα “πίσω” αλλά φαίνεται πως η στήριξη είναι μεγάλη!

Ο σύντροφος της, Χρήστος Δάντης είναι δίπλα της σε ότι κάνει και μέσω Instagram ανάρτησε ένα βίντεο όπου την αποκαλεί “Ζήνα πολεμίστρια” και δείχνει πλαίσιο από τα trailer όπου συμμετείχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τσέκαρε το βίντεο :

O Xρήστος Δάντης είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της συντρόφου του και όταν το κορίτσι του συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης, τη στήριζε διαρκώς μέσω των social media και ήθελε να τη δει νικήτρια όπως και πολλοί άλλοι θαυμαστές της.

Τσέκαρε και αυτά : 

Γιορτινό μακιγιάζ : To look της Kylie Jenner

Σασμός : Οι ευχές των ηρώων για τα Χριστούγεννα