Άτμισμα

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως το άτμισμα μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στους άνδρες και σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με έρευνα πως έκαναν επιστήμονες και δημοσιεύτηκε στο ισπανικό Revista Internacional de Andrología,τα ευρήματα ήταν πολύ σημαντικά και εντυπωσιακά!

Οι ερευνητές ήθελαν να δουν ποιες είναι οι επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου στον οργανισμό των ανδρών και κάνοντας πειράματα σε ποντίκια (έχουν ομοιότητες με τους ανθρώπους) είδαν πως οι όρχεις των ποντικών συρρικνώθηκαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

Χώρισαν τα ποντίκια σε τρία γκρουπ! Το πρώτο γκρουπ εκτέθηκε σε καπνό τσιγάρου, το δεύτερο σε καπνό ηλεκτρονικού τσιγάρου και το τρίτο δεν εκτέθηκε σε τίποτα!

Τα ποντίκια μπήκαν σε ειδικούς χώρους σύμφωνα με το Earth και χρησιμοποιήθηκε ο καπνός δυο φορές την ημέρα για μια ώρα.

Η ομάδα των ερευνητών είδε πως πως το σπέρμα των ποντικιών έπεσε γύρω στο 95.1 εκατομμύριο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και στα 89 εκατομμύρια όταν εκτέθηκαν σε καπνό τσιγάρου.

“Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν αλλαγές στους όρχεις του ποντικιού όπως και το σπερματογράφημα και τα επίπεδα του στρες. Παρόλο που το υγρό έχει θεωρηθεί άκακο στο άτμισμα, μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα οξείδωσης. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερες έρευνες”, αναφέρουν οι ειδικοί!

Τσέκαρε και αυτά: