Ava Toton

Η Ava Toton είναι μια 13χρονη ροκ τραγουδίστρια, κιθαρίστας και τραγουδοποιός από τη Βόρεια Καλιφόρνια.

Οι τελευταίες της κυκλοφορίες πρωτότυπων τραγουδιών, «Like A Girl» και «Embers» κυκλοφορούν σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες στις 11/11/2022. Τα ‘Like a Girl’ και ‘Embers’ ακολουθούν το ντεμπούτο της στο EP A.V.A. στις 11 (2021) και το επόμενο Charm School Dropout στις 12 (2022).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Άβα γράφει τη δική της μουσική και συνυπογράφει τους στίχους της. Ερμηνεύει επίσης όλη την κιθάρα και τα φωνητικά. Η παραγωγή, η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering των σινγκλ έγιναν από τον Jacob Light στα Modern Tone Studios στο Lafayette, CA. Ο Jacob Light παίζει μπάσο και ο Gideon Berger (Useless ID, War Bison, Kill The Drive) είναι στα ντραμς.

Το «Embers» είναι ένα συναρπαστικό, μελαγχολικό τραγούδι για το να νιώθεις πεσμένος αλλά όχι έξω, ενώ το «Like a Girl» γιορτάζει τη γυναικεία ενδυνάμωση. Η Ava ξόδεψε πολύ χρόνο δουλεύοντας στα σόλο κιθάρας για αυτά τα τραγούδια και αξίζει να τα ξανακούσουμε. Η Ava κυκλοφορεί αυτά τα τραγούδια μαζί επειδή αντιπροσωπεύουν τις μερικές φορές άγριες εναλλαγές συναισθημάτων που βιώνουν πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα. Κάτι σαν το yin-yang του μέσου ανθρώπου που περιηγείται στην καθημερινή ζωή.

Όταν άσκησε κριτική στο «Like A Girl», ο κορυφαίος τραγουδοποιός (και το τραγουδοποιό είδωλο της Ava) ο Desmond Child παρομοίασε το τραγούδι με το ύμνο «Love is A Battlefield» του Pat Benatar, με το υποκείμενο μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Από μια πρόσφατη κριτική από το FuzzyHound του Ava’s Charm School Dropout EP: «Το Ava Toton έχει ήδη γίνει μια τεράστια έμπνευση για τους απανταχού rockers, μικρούς και μεγάλους. Θέλει να δείξει στον κόσμο ότι το ροκ εν ρολ δεν έχει πεθάνει και να συστήσει αυτή τη μουσική στη γενιά της».

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2BwYuACED2OuUxqUyExcpd

Τσέκαρε και αυτά:

Πρωτοχρονιά 2023 : Η Νέα Ζηλανδία και το νέο έτος

Άντριου Τέιτ :Όλα όσα πρέπει να ξέρεις – Το βιογραφικό