Bachelor

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να είναι ο νέος Έλληνας Bachelor, όπως η παραγωγή του Alpha είχε προσεγγίσει άλλο πρόσωπο στην αρχή και μάλιστα από το Survivor!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

O Νίκος Μπάρτζης ήταν ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor που απασχόλησαν πολύ, τόσο για τη φιλία του με τον James, όσο και για την εμφάνιση του καθώς άρεσε σε πολλά κορίτσια! Και η παραγωγή του ριάλιτι αγάπης, πίστευε πως θα ήταν ιδανικός για τον ρόλο του εργένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα ο οποίος μίλησε στο Πρω1νό, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν η πρώτη επιλογή προτού γίνει επίσημη πρόταση στον Αλέξη Παππά.

“Ήταν η πρώτη επιλογή για Bachelor. Πριν τον Αλέξη Παππά. Το ραντεβού έγινε κάπου στα μέσα Ιουνίου. Εκείνος το πήρε αρχικά ως πλάκα”, είπε.

Ο Νίκος Μπάρτζης σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως δε βλέπει Bachelor και πως του είναι τελείως αδιάφορο το γεγονός πως συμμετέχει  ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ένα από τα πρόσωπα που σκεφτόταν η παραγωγή αλλά ο Νίκος ήταν το άτομο που ήθελαν εξ αρχής μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει πολλούς θαυμαστές από την εποχή που συμμετείχε στο Survivor.

Αλλά τελικά, έδωσε άκυρο!