Barbie

Η ταινία “Barbie” με πρωταγωνίστρια την Μαργκότ Ρόμπι στον ομώνυμο ρόλο και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κεν, έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο teaser κυκλοφόρησε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αγαπημένη κούκλα παίρνει σάρκα και οστά μέσω της γνωστής, ξανθιάς ηθοποιού και το πρώτο teaser που δημοσιεύτηκε είναι άκρως χιουμοριστικό και έχει μια διάθεση από….Κιούμπρικ!

Το teaser ξεκινά με τη φωνή μιας γυναίκας η οποία αφηγείται την ιστορία των κοριτσιών που βρέθηκαν στον πλανήτη παίζοντας με κούκλες “μωρά”. Αλλά ξαφνικα΄εμφανίστηκε η Barbie και άλλαξε όλη τους θεωρία. Βλέπουμε να καταστρέφονται οι κούκλες και ξαφνικά αλλάζει το πλάνο και βλέπουμε την πόλη της κούκλας αλλά και τον Κεν!

Tσέκαρε το teaser :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Τη. σκηνοθεσία όπως και το σενάριο της ταινίες υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουικ και αναμένεται να τη δούμε στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου του 2023.

Η ταινία Barbie έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς κανείς δεν περίμενε να δει τον ηθοποιό του Notebook να υποδύεται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ενώ μυστήριο παραμένει η πραγματική υπόθεση της ταινίας.

Τσέκαρε και αυτά :

Μαρία Σπυράκη : Το βιογραφικό της ευρωβουλευτή

Κότυ Γουγούση Camacho : Μια “άλλη” με μακριά ξανθά μαλλιά