Bianca Censori

Κάποια αλλεργία στις μέλισσες ή στα κουνούπια θα πρέπει να έχει η φερόμενη “σύζυγος” του Kanye West, Bianca Censori, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αποφάσισε να βγει στον κόσμο ντυμένη ως “χήρα-μελισσοκόμος”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Eίναι γνωστό πως ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις περίεργες φιγούρες και θεωρείται από πολλούς πρωτοπόρος σε κάποια πράγματα τα οποία κάνει! Μάλιστα, έχει την τάση να αλλάζει το στιλ των συντρόφων του – μην ξεχνάμε πως εκείνος σύστησε στην Κιμ Καρντάσιαν το σωστό fashion sense – και η νέα του σύντροφος φαίνεται πως τον ακολουθεί πιστά!

Παρόλο, που η Bianca Censori είναι και η ίδια σχεδιάστρια, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό ακολουθεί τις συμβουλές του Kanye και σε πρόσφατη έξοδο τους μαζί με τον 4χρονο, Psalm (γιος του ράπερ και της Κιμ) την είδαμε να φορά ένα φόρεμα το οποίο είναι ημιδιαφανές μαύρο και καλύπτει το πρόσωπο της. Στο σημείο του μπούστο έχει έντονα pads τα οποία δίνουν μια ακόμη πιο ιδιαίτερη σιλουέτα στο φόρεμα και είναι λίγο… αστείο!

Οκ, ωραία η avant garde μόδα αλλά δεν είναι για μια βόλτα με ένα 4χρονο! Εκτός και αν θέλει να προαναγγείλει κάποια νέα κολεξιόν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 일상의명품 (@myordinary_kr)

Ο Κάνιε Γουέστ φόρεσε για μια ακόμη φορά την μπλούζα που θυμίζει στολή του ράγκμπι – την έχει κάνει δεύτερο δέρμα – και απόλαυσε τον γιο του!

 

Τσέκαρε και αυτά: