Brunch Αθήνα

Brunch Αθήνα : Το 2023 μπήκε για τα καλά και αφού τα ήπιαμε, φάγαμε του σκασμού παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα πρέπει να σκεφτούμε τι άλλο θα κάνουμε για να υποδεχτούμε το νέο έτος με το καλό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αθήνα είναι γεμάτη μαγαζιά τα οποία μπορείς να επισκεφτείς με την παρέα σου, να απολαύσετε ένα χαλαρό brunch και να ανεβάσετε φωτογραφία με hashtag #firstbrunchof2023. Aλλά υπάρχουν τρεις περιοχές όπου θα δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά πιάτα στα μαγαζιά που υπάρχουν και θα ενθουσιαστείς.

 

Οι αγαπημένες μας περιοχές για το πρώτο brunch του 2023 είναι :

Brunch Αθήνα – #1. Καλλιθέα 

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, η Καλλιθέα διαθέτει 5-6 μαγαζιά τα οποία σερβίρουν εκπληκτικό brunch και ίσως να γίνει μια από τις αγαπημένες σου περιοχές για να απολαμβάνεις το δεκατιανό σου!

#2.Ψυρρή 

Έχουν δημιουργηθεί πολλά νέα μαγαζιά τα οποία βρίσκονται μέσα στα “χαμένα” στενά και θα σε ενθουσιάσουν! Κάνε μια βόλτα με τα πόδια, ανακάλυψε τα και δε θα χάσεις!

#3.Νέα Σμύρνη 

Μια πολύ αγαπημένη περιοχή στην οποία μπορείς να βρεις το brunch που αναζητάς! Αν έχει και τέλεια μέρα, μπορείς να αράξεις σε κάποιο στέκι στην πλατεία της περιοχής και να απολαύσεις τον ήλιο και καλό φαγητό!

Τσέκαρε και αυτά :

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι

Εκπτώσεις 2023 : Πότε ξεκινούν οι χειμερινές