CANNONS

Η επιτυχημένη alternative/electro-pop μπάντα με βάση το Λος Άντζελες που ακούει στο όνομα, CANNONS, μόλις κυκλοφόρησε το σαγυνευτικό νέο single “Desire”. Το τραγούδι είναι σε στίχους και παραγωγή των CANNONS, το οποίο για μία ακόμη φορά ξεχωρίζει λόγω του ήχου που μας προκαλεί μια όμορφη νοσταλγία.

Τσέκαρε το εδώ! 

Μιλώντας για την κυκλοφορία αυτή, οι CANNONS σχολίασαν: “Το ‘Desire’ είναι ένα σέξι τραγούδι που αφορά κάποιον ή κάτι που σε αγγίζει στην ψυχή σου, σου ανάβει φωτιές και σου ξυπνάει συναισθήματα τόσο δυνατά που δεν μπορείς να ελέγξεις.”

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το “Desire” είναι ένα δείγμα μέσα απ’την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά “Heartbeat Highway”, το οποίο έρχεται σύντομα. Οι CANNONS ξεκίνησαν την Αμερικάνικη περιοδεία τους ‘The Heartbeat Highway Tour’ και θα επισκεφθεί 23 πόλεις.

Το 2023 ως τώρα είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά για του group, καθώς έπαιξαν στο Coachella, έκαναν την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην Jimmy Kimmel Live! και παράλληλα κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Loving You”, το πρώτο τους μουσικό βήμα μετά το επιτυχημένο album ‘Fever Dream’ που έγινε διαθέσιμο το 2022.

Είναι ένα συγκρότημα το οποίο έχει πολλά να δώσει!

Τσέκαρε και αυτά: