Celine Dion

H Celine Dion ανακοίνωσε πριν από κάποιους μήνες πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο του “δύσκαμπτου ανθρώπου” και αποφάσισε να σταματήσει την περιοδεία της για να ασχοληθεί ουσιαστικά με την υγεία της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αδερφή της τραγουδίστριας, Claudette Dion, μίλησε στην εφημερίδα “Le Journal de Montreal” και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της λέγοντας πως έχουν πέσει πάνω στην καλλιτέχνιδα ερευνητές που ειδικεύονται σε αυτή τη σπάνια πάθηση.

“Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Το σύνδρομο από το οποίο πάσχει η Celine Dion αφορά σε μια σπάνια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και ένας στους 1 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο μπορεί να διαγνωστεί με αυτό.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η τραγουδίστρια του “My heart will go on” ακούει τους ερευνητές και προσπαθεί να μην χάνει την ελπίδα της γιατί θέλει να επιστρέψει στη σκηνή.

Τσέκαρε και αυτά: