Χάρι Πότερ σειρά

Χάρι Πότερ σειρά: Η Warner Bros.Discovery ανακοίνωσε επίσημα πως έχει ξεκινήσει να “δουλεύει” πάνω σε ένα project το οποίο θα είναι αφιερωμένη στα βιβλία της Τζ.Κ.Ρόλινγκ και θα προβληθεί μέσω της live-streaming πλατφόρμας Max.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σε μια επίσημη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, αναφέρει πως η σειρά θα είναι δεκαετής και πως θα δημιουργηθεί με το τρόπο που δημιουργήθηκαν οι εμβληματικές ταινίες που ενθουσιάσαν τον κόσμο!

Στη σειρά θα δούμε νέα πρόσωπα τα οποία θα ενσαρκώσουν τους iconic ρόλους των πρωταγωνιστών και η εταιρεία υπόσχεται πως κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική και θα τηρεί όλα όσα γράφονται στο βιβλίο της γυναίκας που δημιούργησε τον μικρό μάγο.

Χάρι Πότερ σειρά – Η Τζ.Κ. Ρόλινγκ θα είναι μια από τις παραγωγούς της σειράς και φήμες θέλουν την πρώτη σεζόν να προβάλλεται το έτος 2025-2026.

Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραγωγές της Warner καθώς θα χρειαστούν ειδικά στούντιο ενώ δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτούν και τις δυνατότητες της τέχνης΄ςη νοημοσύνης!

Η σειρά αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η εταιρεία εκμεταλλεύεται πλήρως το τεράστιο brand καθώς ακόμη απασχολεί και ο κόσμος εξακολουθεί να βλέπει με μεγάλη χαρά τις ταινίες!

Τσέκαρε και αυτά: