Chris Hemsworth

Ο Chris Hemsworth είναι ο άνδρας της Marvel που έχει καταφέρει μέσω του ρόλου του Θορ να κάνει πολλά κορίτσια να καρδιοχτυπήσουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O γνωστός ηθοποιός κάνει καθημερινά γυμναστική για να διατηρήσει το σώμα του σε καλή κατάσταση και επιλέγει πολύ συχνά να ξεκουραστεί κάνοντας σάουνα! Ωστόσο, τον είδαμε να κάνει και κρυθεραπεία για αποκατάσταση στους μύες του και το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram έχει κάνει πανικό αφού το σώμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Chris Hemsworth έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τελειώσεις μια προπόνηση. Ο συνδυασμός της σάουνας με ένα παγωμένο μπάνιο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσετε τη φλεγμονή, να επιταχύνετε την αποκατάσταση των μυών και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Η θερμότητα από τη σάουνα προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος και μειώνει τη φλεγμονή. Το κρύο από το παγόλουτρο προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία και μειώνει τον μυϊκό πόνο. Αυτή η αντίθεση μεταξύ ζεστής και κρύας θερμοκρασίας βοηθά στη βελτίωση της συνολικής αποκατάστασης και στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού”.

Είναι και αυτό μια λύση αποκατάστασης!

Τσέκαρε και αυτά: