Χριστιάννα Κατσιέρη

H Χριστιάννα Κατσιέρη είναι μια από τις 9 πρώτες παίκτριες που μπήκαν στο νέο κύκλο του ” My Style Rocks” και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ με το στιλ της και με όσα έχει να πει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η νεαρή παίκτρια μπαίνει στο ριάλιτι μόδας για την εμπειρία και γιατί θέλει να μάθει πράγματα αλλά και να αυξήσει τη δημοτικότητα της, η οποία αναμένεται να εκτοξευτεί καθώς έχει να δώσει πολλά.

To βιογραφικό και η καταγωγή της

Η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι 19 ετών και γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε! Το μελαχρινό κορίτσι έχει σπουδάσει αισθητική και δερματολογία στην Κύπρο ενώ ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ. Η 19χρονη κατάφερε να πάρει τον τίτλο MISS GS Hellas 2022 και είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό MISS Earth.

H Χριστιάννα θα ήθελε να μεγαλώσει η καριέρα της και να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες.

Είναι η μικρότερη στο My Style Rocks αλλά δε φοβάται να κριθεί διότι θέλει να μαθαίνει και να γίνεται καλύτερη!  Θεωρεί πως έχει την ωριμότητα για μιλήσει και να παρουσιάσει τα looks που θέλει.

Δε φοβάται να πει την άποψη της και πιστεύει πώς το στιλ της θα αρέσει πολύ στους κριτές. Αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν τη νοιάζει κιόλας.
Αποκαλεί τον εαυτό της εσωστρεφή και καλόκαρδο αλλά όταν θέλει να πει την άποψη της, ξεχνά την ευγενική της φύση.

Το Instagram της

Η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι ένα κορίτσι το οποίο διαθέτει έναν πολύ ελκυστικό λογαριασμό στο Instagram και όλες τις οι φωτογραφίες φανερώνουν την ομορφιά της και τον ιδιαίτερο τρόπο που της αρέσει να ποζάρει.

To νεαρό μοντέλο έχει αναρτήσει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της και επιλέγει να δείξει μια πιο glamorous πλευρά της η οποία συγεκντρώνει αρκετά likes! Αλλά σίγουρα θα θέλει να αυξήσει τη δημοτικότητα της!

Τσέκαρε και αυτά: