Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 όλοι θα βγούμε για να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, να φάμε και να πιούμε! Και πρέπει να δώσουμε βάση στην οδική ασφάλεια γιατί μπορεί να την “έχουμε μια ζωή”αλλά θέλουμε να είμαστε καλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές και Πρόεδρος της Κυβερνητικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος με ένα μήνυμα του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα οδικής ασφάλειας θέλησε να τονίσει κάποια πράγματα:

“Τα φετινά Χριστούγεννα γίνε εσύ ο Οδηγός Επιλογής της παρέας σου. Θα σου το χρωστάνε. Θα σου το χρωστάμε και εμείς! Ο όρος Οδηγός Επιλογής της παρέας αναφέρεται στο άτομο της παρέας που επιλέγει να απέχει από την κατανάλωση αλκόολ, ώστε να οδηγήσει εκείνος το όχημα που θα μεταφέρει με ασφάλεια την παρέα του. Έτσι θα μείνουμε όλοι ζωντανοί”. 
Αν κάνεις τις βόλτες σου με το αυτοκίνητο σου, τη μηχανή σου ή κάποια άλλο μέσο, φρόντισε να είσαι ασφαλής, να φοράς το κράνος σου και τη ζώνη σου και να μην επιλέγεις να οδηγήσεις αν έχεις πιει λίγο παραπάνω.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Εικόνες από την Ευρώπη

Γιορτινό μανικιούρ : 5 ιδέες για την Πρωτοχρονιά