Χριστούγεννα ταξίδια

Χριστούγεννα ταξίδια: Οι προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών όσον αφορά στο εξωτερικό είχαν μία μεγάλη ποικιλία αν και οι καθιερωμένοι προορισμοί ήταν εκεί.

Με βάση τα στοιχεία που έχει ήδη δημοσιοποιήσει η Aegean, οι top προορισμοί εξωτερικού είναι: από τη βάση της Αθήνας, Πράγα, Παρίσι, Βιέννη, Λονδίνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Γενεύη και από τη βάση της Θεσσαλονίκης, Παρίσι, Λάρνακα, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Βαρκελώνη, Στουτγκάρδη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πάντως, σε προορισμούς του εξωτερικού προτιμούν και τις κρατήσεις των πακέτων που πραγματοποιούνται μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.

Στους top προορισμούς και στις λίστες προτίμησης πέρα των κλασικών προορισμών είναι και οι μακρινοί προορισμοί, όπως η Κούβα, η Βραζιλία και η Νέα Υόρκη.

Στις ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής είναι η Κωνσταντινούπολη στο δίκτυο του εξωτερικού, αλλά και η Κέρκυρα, στο δίκτυο του εσωτερικού.

Τονίζεται ότι η AEGEAN θα εκτελεί και πτήσεις charter κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι οποίες καταγράφουν σχεδόν 100% πληρότητα.

Συγκεκριμένα, από Αθήνα για Ροβανιέμι, ενώ από Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί πτήσεις charter για Πράγα, Βουδαπέστη, Βασιλεία, Βιέννη και Μπρατισλάβα.

Τσέκαρε κι αυτά: