Χριστουγεννιάτικες ταινίες Netflix

Χριστουγεννιάτικες ταινίες Netflix : Οι γιορτές πλησιάζουν και περιμένουμε τη στιγμή όπου θα καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας, σκεπάζοντας τα πόδια μας με μια ζεστή κουβέρτα, κρατώντας μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι και βλέποντας μια ταινία που θα μας θυμίσει πως τα ερωτικά θαύματα μπορεί και να συμβούν.

O έρωτας και ο ρομαντισμός είναι δυο καταστάσεις οι οποίες πάντα μας τραβούν την προσοχή όταν προσπαθούμε να διαλέξουμε μια ταινία και υπάρχουν πολλές επιλογές για να ζήσουν – έστω και μέσω των ηθοποιών – ένα όμορφο παραμύθι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι ρομαντικές ταινίες οι οποίες έχουν και λίγο… Χριστούγεννα μέσα τους, πάντα είναι ιδανικές και τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολλά!

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις και ίσως πρέπει να τις δεις:

#1. Holidate

Η Σλόαν και ο Τζάκσον μισούν τις γιορτές. Είναι πάντα single, κάθονται στο τραπέζι των παιδιών και έχουν περίεργα ραντεβού. Οι δυο ξένοι γνωρίζονται σε ένα μια γιορτή Χριστουγέννων και κάνουν μια συμφωνία να είναι τα πρόσωπα με τα οποία θα βγαίνουν κατά τη διάρκεια των γιορτών του υπόλοιπου χρόνου. Και οι δυο δε θέλουν ρομαντικούς δεσμούς αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν!

#2. A Christmas Prince

Γαλαζοαίματοι. Εξουσία. Ρομαντισμός και ένας πολύ γοητευτικός πρίγκιπας. Μια νεαρή δημοσιογράφος καλείται να καλύψει τη στέψη του και αυτά που θα συμβούν, θυμίζουν παραμύθι.

#3. Love Hard

Μια γυναίκα σχετικά άτυχη στον έρωτα, γνωρίζει μέσω εφαρμογής γνωριμιών έναν άνδρα ο οποίος φαίνεται να είναι το “ιδανικό’. Μόνο που μένουν σε διαφορετικές πόλεις. Έτσι, αποφασίζει να παιδιά να τον βρει και βρίσκεται μπροστά σε μια έκπληξη που θα της αλλάξει όλη της τη ζωή.

Τρεις ταινίες για τις ημέρες των Χριστουγέννων που θα σου θυμίσουν πως ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Τα γιορτινά “χωριά” στην Αθήνα

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο : Τα δωρεάν μαθήματα