Χρώματα

Όταν ακούμε τις λέξεις “φθινόπωρο” και “ρούχα” μας έρχονται πολύ συγκεκριμένα χρώματα στο μυαλό, τα οποία φοριούνται κάθε χρόνο και η αξία τους είναι διαχρονική.

Όμως, δεν μπορεί κανείς να γυρίσει την πλάτη του στις νέες τάσεις που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε χρόνο, αφού το ντύσιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας και η μόδα είναι κάτι που αγαπούν πολλοί.

Λόγω των καφέ, κίτρινων και πορτοκαλί φύλλων που πέφτουν, το μυαλό μας πάει αμέσως σε εκείνα τα χρώματα ωστόσο αυτό το φθινόπωρο, προβλέπεται να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Οι τάσεις στα χρώματα αυτό το φθινόπωρο 

Magenta

Λίγο η ταινία της Barbie, λίγο το ότι το magenta ήταν το χρώμα της χρονιάς, ήρθε για να μείνει και το φθινόπωρο.

Ακόμα και με το έντονο χρώμα του, που φέρνει στο μυαλό ένα πιο καλοκαιρινό τοπίο, αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα υφάσματα μπορεί να κάνει ένα φθινοπωρινό look να απογειωθεί.

 

Κόκκινο

Το λατρεμένο κόκκινο θα είναι στις τάσεις και αυτό το φθινόπωρο, αφού έχει διαχρονική αξία.

Σημειώνεται πως στις επιδείξεις των οίκων Yves Saint Laurent και Prada για το φθινόπωρο του 2023  το χρώμα κόκκινο ήταν βασικό “συστατικό”, ενώ χαρακτηρίζεται “προσωποποιημένη κομψότητα”.

 

Αποχρώσεις του άσπρου

Βασική επιλογή για φέτος είναι διάφορες αποχρώσεις του λευκού, ακόμη και μπεζ, καθώς όπως όλα δείχνουν θα φορεθεί  αρκετά.

 

Το λευκό, τον τελευταίο καιρό ειδικά, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ, καθώς εκπέμπει “καθαριότητα”, και το clean girl aesthetic, δεν έχει φύγει από τα trends.

Τσέκαρε και αυτά:

Κάπνισμα: Πώς να κόψετε το τσιγάρο

Ταξίδι φθινόπωρο: 3+1 προορισμοί για εξορμήσεις στην Ελλάδα