Διάστημα:

Ερευνητές έχουν αρχίσει να αναφέρουν πως μπορεί να κρύβονται πλανήτες στο μέγεθος του Ουρανού – ο οποίος είναι ο τρίτος μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα – στο διάστημα και ίσως έχουμε ακόμη πολλά να ανακαλύψουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Star οι ερευνητές πιστεύουν πως μπορεί να υπάρχουν πλανήτες οι οποίοι είναι παγιδευμένοι στο “Νέφος του Ορτ” το οποίο είναι μια ¨κολεκτίβα” από παγωμένα αντικείμενα τα οποία απλώνονται ανάμεσα σε δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια μίλια μακριά από τον Ήλιο όπως αναφέρει η NASA.

Oι ειδικοί πιστεύουν πως θα μπορούσαν να υπάρχουν αντικείμενα στο τέλος του ηλιακού συστήματος και κάνουν υποθέσεις για να μπορέσουν να δουν πως θα μπορούσε το ηλιακό σύστημα να κρύβει πλανήτες και να δημιουργούν “ορφανούς κόσμους”.

Υπάρχει μια πιθανότητα της τάξεως του 7% να υπάρχει ένα μεγάλο πλανήτης από πάγο στο διάστημα.

Παρόλο που οι ερευνητές της NASA προσπαθούν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά του διαστήματος, οι πληροφορίες και τα δεδομένα που έχουν είναι περιορισμένα καθώς το διάστημα είναι αχανές και οι εξερευνήσεις που πρέπει να γίνουν χρειάζονται χρόνια προετοιμασίας.

Πάντως οι θεωρίες συνωμοσίας φουντώνουν τα τελευταία χρόνια πολύ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως οι εξωγήινοι δεν είναι μακριά!

Τσέκαρε και αυτά: