Δημήτρης Γιαννέτος

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ένας Έλληνας hair stylist o οποίος επέλεξε να φύγει από τη χώρα για να κυνηγήσει τα όνειρα του και “προσγειώθηκε” στο L.A πριν από κάποια χρόνια και πλέον θεωρείται ένα από τα πιο hot ονόματα στον τομέα του.

Έχοντας χτενίσει πολλές ξένες celebrities και έχοντας αλλάξει το look τους με τα ιδιαίτερα κουρέματα που κάνει, μπήκε αμέσως στον “χάρτη” με τους top hairstylists και η ζωή του έχει αλλάξει κατά πολύ και μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις για την επιτυχία του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα από τα κορίτσια που αφήνοντας χωρίς κανέναν φόβο στα χέρια του Γιαννάτου είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια, καμήλα Καμπέλο η οποία επέλεξε να καθίσει στην καρέκλα του κομμωτηρίου και έγιναν κάποια… μαγικά!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποφάσισε να φέρει τα… 80s στο κεφάλι της τραγουδίστριας και δημιούργησε ένα wolf cut kούρεμα το οποίο είναι από τις μεγάλες τάσεις και μπορεί να αναδείξει πολύ όμορφα ένα πρόσωπο το οποίο διαθέτει γωνίες ή έντονα ζυγωματικά.

Μάλιστα, και το χρώμα των μαλλιών αλλάζει αφού βλέπουμε μια καστανή βάση η οποία φωτίζεται με “ψυχρές ξανθιές ανταύγειες” δίνοντας ένα πιο ροκ vibe!

Πρόκειται για ένα κούρεμα που σίγουρα θα σου αρέσει και ίσως είναι η αλλαγή που αναζητούσες!

Τσέκαρε και αυτά :

Αττική οδός διόδια : Έρχεται αλλαγή στην τιμή τους

Βιντεοπαιχνίδια Netflix : Ποιο είναι δωρεάν