Δημήτρης Μπέλλος

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι Έλληνας σεφ ο οποίος κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ελληνικό MasterChef 4 και βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι στα μάτια της νεαρής μαγείρισσας, Μαρίας Μπέη! Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε και έχουν κάνει πολλά πράγματα στις κουζίνες, μαζί, ενώ τους έχουμε δει και σε εκπομπή να δημιουργούν πιάτα και να τα παρουσιάζουν στους τηλεθεατές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο μάγειρας κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά στη δική του σεζόν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και επιστρέφει στο παιχνίδι με σκοπό να διεκδικήσει τον τίτλο του Masterchef καθώς πιστεύει πως μπορεί να γίνει ο επόμενος σεφ που θα σηκώσει την κούπα ψηλά!

Δημήτρης Μπέλλος :Βιογραφικό, Instagram, τα νέα “μαλλιά”,η Μαρία Μπέη, και ο τίτλος του MasterChef

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι 32 ετών και έχει καταγωγή από την Ασπροβάλτα και την Γερμανία. μάλιστα, ολόκληρο το όνομα του είναι Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος.

Ο μάγειρας είχε ταλέντο στη μαγειρική από μικρή ηλικία και ο έρωτας ήταν αυτός που τον οδήγησε στη Νορβηγία όπου και έμεινε για αρκετά χρόνια, καθώς η ξανθιά Ίνα του είχε πάρει τα μυαλά. Αλλά όταν τελείωσε αυτή η σχέση, έκανε κάποιες κινήσεις για να επιστρέψει στην Ελλάδα και μπήκε στο παιχνίδι μαγειρικής.

Ένας φίλος του ήταν αυτός που του δήλωσε συμμετοχή και ο Μπέλλος ως αντάλλαγμα του δημιούργησε ένα πιάτο μέσα σε 20 λεπτά. Και έτσι ξεκίνησε η πορεία του στα τηλεοπτικά.

Η Μαρία Μπέη και ο έρωτας


Ο μάγειρας, μπαίνοντας στο ριάλιτι δεν περίμενε πως θα ερωτευτεί! Έλα όμως που το αγγελάκι με τα βέλη, χτύπησε, και ήρθε πολύ κοντά με την Wednesday του ελληνικού Masterchef, Μαρία Μπέη! Η 24χρονη και ο 32χρονος ήρθαν πολύ κοντά και ο έρωτας τυς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα! Είναι ένα ζευγάρι που συνεργάζεται και επαγγελματικά αφού έχουν φτιάξει το μενού για πολλά εστιατόρια και έχουν συμμετάσχει μαζί στην εκπομπή “Happy Day” όπου παρουσιάζαν συνταγές στο τηλεοπτικό κοινό.

Πολλές συνεργασίες που κάνουν στο Instagram γίνονται από κοινού και συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι στην Αθήνα.

H αποκάλυψη για τα “νέα” μαλλιά

Στο MasterChef 4, ο μάγειρας κατάφερε να κερδίσει 10.000 ευρώ στην εβδομάδα του Silver Award, και αποφάσισε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη επένδυση που αφορούσε στα μαλλιά του.

Η Μαρία Αντωνά ήταν αυτή που αποκάλυψε πως ο Μπέλλος έκανε την αισθητική επέμβαση για να μπορέσει να αποκτήσει ξανά πλούσια κόμη αφού λόγω άγχους και στρες είδε να χάνει μαλλιά και αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελε. Και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος.

Ο τίτλος του MasterChef

O Δημήτρης Μπέλλος θεωρείται από τους πιο καλούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής και έχει καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα.

Με την επιστροφή του στο MasterChef 2023 θέλει να μπει στο ριάλιτι κι να φτάσει μέχρι το τέλος καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πρέπει να πάρει το έπαθλο!

Τσέκαρε και αυτά: