Δούκισσα Νομικού

Μαγνήτισε τα βλέμματα στο φεστιβάλ καινών η Δούκισσα Νομικού, η οποία έδωσε το παρών για λογαριασμό γνωστής εταιρείας καλλυντικών προϊόντων.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Φορώντας μια εκπληκτική floral δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη, κοσμήματα τα οποία επιλέχθηκαν από τον Kessaris και έχοντας ένα πολύ απαλό αλλά άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ δια χειρός Παντελή Τουτουντζή, το μοντέλο και παρουσιάστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί κάνοντας τα φλας να αστράψουν.

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα με puffer μανίκια τα οποία είχαν το ίδιο μοτίβο με το φόρεμα αλλά δεν ήταν ραμμένα πάνω σε αυτό, δίνοντας την ψευδαίσθηση των “γαντιών”. Τα μαλλιά ήταν ελαφρώς κυματιστά και ο Παντελής Τουτουντζής – ο οποίος είνα ο άνθρωπος που επιμελείται τα looks της Δούκισσας – δημιουργησε ένα πολύ soft μακιγιάζ τονίζοντας τα γαλανά μάτια της με χάλκινη σκιά και σκούρο μολύβι.

H παρουσιάστρια εκπροσώπησε τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών καθώς είναι η ambassador της και κάθε χρόνο πολλά είναι τα μοντέλα και οι ηθοποιοί που πραγματοποιούν εμφανίσεις στις Κάννες για εταιρείες καθώς οι διαφημίσεις είναι πολλές και δεν είναι λίγες οι φορές που κανονίζονται μεγάλα deals στο κινηματογραφικό event.

Τσέκαρε και αυτά: