Εφαρμογές γνωριμιών

Ο περισσότερος κόσμος, πλέον, αποφασίζει να φλέρταρε από τις εφαρμογές γνωριμιών που έχουν δημιουργηθεί για να πατάξουν τη μοναξιά και να κάνουν πιο εύκολη την “πρόσβαση στο σεξ”(να λέμε αλήθειες αγάπες).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά μπορούν να γίνουν από δυο πολύ φωτεινές γιορτές, σε δυο γιορτές που κρύβουν πολλή μοναξιά και θλίψη! Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν ένα σύντροφο ή ένα πρόσωπο το οποίο να μπορούν να αγκαλιάσουν όταν το ρολόι χτυπήσει 00:00 και αλλάξει η χρονιά.

Ωστόσο, μικρό μου ζουλάπι υπάρχει λύση και βρίσκεται στις εφαρμογές γνωριμιών! Μπορεί να φαίνεται στο μυαλό σου ως μια ανορθόδοξη πρακτική αλλά έχει και αυτή τον σκοπό της!

Υπάρχει αρκετός κοσμάκης ο οποίος επιλέγει τις εφαρμογές για να γνωρίσει κόσμο κατά τη διάρκεια των γιορτών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν ταίρι για να περάσουν όμορφες στιγμές στην πόλη που μένουν!

Προφανώς, δε θα σου πω πώς θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή ότι όλοι όσοι θα συνομιλήσεις πώς είναι ξαδέρφια του Μπράντ Πίτ, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός πως υπάρχουν άτομα τα οποία αναζητούν το ίδιο πράγμα με εσένα.

Δε χάνεις τίποτα, αν μπεις στο google store ή στο App Store και να κατεβάσεις μια εφαρμογή! Απλά φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να είναι ξεκάθαροι οι σκοποί σου!

Επομένως στο ερώτημα :Μπορεί μια εφαρμογή γνωριμιών να “διώξει” το christmas loneliness;, θα πω μπορεί αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι η λύση στο πρόβλημα σου!

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τα θέματα που μπορεί να μας προκαλούν αυτά τα ιδιαίτερα συναισθήματα και να προσπαθούμε να τα λύσουμε με ανθρώπους που γνωρίζουν πως να μας καθοδηγήσουν!

Who said this? @stylefreakalex

Τσέκαρε και αυτά:

Σειρές Netflix : Τρίτη σεζόν για το “Young Royals”

Σειρές HBO : Οι καλύτεροι χαρακτήρες όλων των εποχών